Medicina Interna

 Medicina internă urmărește și se ocupă cu  prevenirea, diagnosticul și de asemenea tratamentul nechirurgical al majorității organelor interne, la adulți.

Specialiștii în medicină internă rezolvă probleme de diagnostic complex, având competența de a corela potologii dinverse la nivelul organelor interne pentru un diagnostic exact și pentru un tratament cât mai eficient pentru boală, fie cronică sau acută, chiar și în cazul pacienților cu polipatologii.

Specialiști noștri în medicină internă diagnostichează și tratează adulți cu afecțiuni cardiace, respiratorii, digestive, renale și osteoarticulare.

Informații Utile

Principalele boli tratate și diagnosticate de către medicii interniști sunt:

Hipertensiunea arterială, cardiopatia ichemică, astmul bronșic, BPOC, gastrita, ulcerul, boala de reflux, hepatita cronică, ciroza, litiaza renală, infecții urinare, anemiile, reumatisme degenerative și inflamatorii, dislipidemiile, diabet, boli ale tiroidei, vasculite etc. 

Ecografia abdominală

Ecografia abdominală este investigația imagistică nonvazivă, nedureroasă și neiradiantă, utilizată pentru a vizualiza atât organele cât și structurile din interiorul abdomenului. Ecografia abdominală are un rol foarte important în diagnosticarea diferitelor afecțiuni ale organelor și structurilor de la nivelul abdomenului.

Pogorevici A.M.I

+4 0731 347 233

contact@pogorevici-ami.ro

Blv. 3 August, nr. 11, parter, Apartament 1

Apelează
WhatsApp