Pogorevici AMI

Email

amipogorevici@gmail.com

Telefon

0731 347 233

Vindecare Reconectivă

medical-banner-with-stethoscope
Despre Centrul Medical AMI Pogorevici

Vindecare Reconectivă

Vindecarea reconectivă este o întoarcere la o stare optimă de echilibru, integritate și vitalitate. Este o punte între limitele percepute pe care le acceptam în viețile noastre si a felului în care poate fi viața atunci când ne atingem potențialul real

Informații Utile

„Dacă ești norocos, vindecarea ta va veni în forma pe care ai anticipat-o. Daca ești într-adevăr norocos, vindecarea ta va veni într-o formă pe care nici n-ai visat-o, aceea pe care Universul a gândit-o în mod specific pentru tine.” 
Dr. Eric Pearl

“Recunoscând că vindecarea înseamnă reconectarea cu perfecțiunea universului, ne dăm seama că universul știe ce avem nevoie să primim.” 
Dr. Eric Pearl

Vindecarea Reconectivă este o terapie energetică de scurtă durată, o terapie de vindecare fără atingere, non-invazivă, prin care se face intoarcerea la starea de echilibru, interior si stabilitate emotionala.

Experienta fiecarei persoane in parte care a beneficiat de acest tip de terapie este unic si tine cont de capacitatea emotionala, intelectuala si intelepciunea fiecaruia dintre noi, motiv pentru care se recomanda cel putin 1sedinta si poate merge pana la 3.

In ceea ce priveste modul de desfasurare a sedintelor, acestea vor avea loc intr-un ambient linistit, unda va puteti deconecta de la problemele zilnice si cu ajutorul terapeutului veti gasi raspunsul si calea catre vindecare a trupului si mintii.

In acest sens, doctorul Eric Pearl a scris publicatii unde a oferit informatii legate de propria experienta si continua cercetarea in acest domeniu relativ nou dar cu un impact benefic major in randul populatiei.

Fă o programare și ai grijă de sănătatea ta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

Apelează
WhatsApp