Dermatologie

Dermatologia urmăreşte explicarea, diagnosticarea, tratarea bolilor de piele necontagioase şi contagioase (infecţioase). Dermatologia acoperă şi domeniul bolilor venerice. Un dermatolog are grijă atât de bolile pielii, în sensul cel mai larg, cât şi de unele probleme estetice ale pielii, scalpului, părului şi unghiilor.

Informații Utile

Peelinguri chimice

Prin peelingurile chimice se stimulează producerea de colagen astfel, se reduce dimensiunea porilor, avand efect terapeutic in acnee, netezesc ridurile fine, reimprospateaza aspectul si tonusul pielii. În clinica noastra realizam proceduri de Peeling mediu si superficial.

Peeling-ul mediu are in vedere dermul papilar, iar in procedura de peeling mediu, se folosesc azici de genul TCA, concentratiile acestuia fiind stabilite în functie de nevoile fiecarui pacient. Acest tip de peeling este ideal in tratarea ridurilor din jurul gurii, in reducerea cicatricilor aparute dupa acnee. 

Perioada de refacere a tesutului este intre 3-7 zile, timp in care, în primele zile pielea pare rosiatică și poate aparea senzația de piele strânsă, iar mai apoi, treptat pielea se va descuama în lambouri.  

Peeling-ul superficial are în vedere epidermul și are ca efect exfolierea tenului, pentru peeling-ul superficial se folosesc acizi mai slabi, precum acidul salicilic, acidul glicolic, lactic, phytic.Rolul peeling-ului chimic este de a curata porii, de a rejuvena pielea si de a elimina ridurile. Acest tratament nu necesita o perioada de recuperare, piele post procedura este calmata cu o masca hidratanta, pacienta putand să se intoarca la activitățile zilnice imediat post-procedura

Electro - cauterizare

Aceasta procedura consta in  indepartearea țesutul nedorit, precum si închiderea vaselor sanguine.

Chiuretaj cutanat

Îndepărtează  leziunile moi superficiale, veruci seboreice, moluscum contagiosum etc.

Pogorevici A.M.I

+4 0731 347 233

contact@pogorevici-ami.ro

Blv. 3 August, nr. 11, parter, Apartament 1

Apelează
WhatsApp