Pogorevici AMI

Email

amipogorevici@gmail.com

Telefon

0731 347 233

Medicina Estetică

medical-banner-with-stethoscope
Despre Centrul Medical AMI Pogorevici

Medicina Estetică

Medicina Estetică este o specialitate medicală care are ca scop reîntinerirea, remodelarea corporală și facială și pierderea în greutate.

Medicina estetică cuprinde toate procedurile medicale utilizate în domeniul estetic, excepție fiind intervențiile chirurgicale care necesită anestezie generală și un mediu specific desfăsurării lor(rinoplastie, liposuctie, implatologie, lifting facial) acestea tinând de chirurgia estetică.

Care sunt avantajele medicinei estetice? Metode noninvazive, fără efecte adverse sau efecte adverse minime, rezultate oferite într-un timp scurt.

Informații Utile

Prin peelingurile chimice se stimulează producerea de colagen astfel, se reduce dimensiunea porilor, avand efect terapeutic in acnee, netezesc ridurile fine, reimprospateaza aspectul si tonusul pielii. În clinica noastra realizam proceduri de Peeling mediu si superficial.

Peeling-ul mediu are in vedere dermul papilar, iar in procedura de peeling mediu, se folosesc azici de genul TCA, concentratiile acestuia fiind stabilite în functie de nevoile fiecarui pacient. Acest tip de peeling este ideal in tratarea ridurilor din jurul gurii, in reducerea cicatricilor aparute dupa acnee. 

Perioada de refacere a tesutului este intre 3-7 zile, timp in care, în primele zile pielea pare rosiatică și poate aparea senzația de piele strânsă, iar mai apoi, treptat pielea se va descuama în lambouri.  

Peeling-ul superficial are în vedere epidermul și are ca efect exfolierea tenului, pentru peeling-ul superficial se folosesc acizi mai slabi, precum acidul salicilic, acidul glicolic, lactic, phytic.Rolul peeling-ului chimic este de a curata porii, de a rejuvena pielea si de a elimina ridurile. Acest tratament nu necesita o perioada de recuperare, piele post procedura este calmata cu o masca hidratanta, pacienta putand să se intoarca la activitățile zilnice imediat post-procedura

Acidul hialuronic este folosit de mulți ani pentru a rudece aspectul ridurilor de expresie sau cauzate de îmbătrânirea tenului, cât și pentru a oferii structură și volum fetei, buzelor, pomeților, bărbiei, cât și reducerea cearcănelor.

Fillerele cum mai sunt numite injecțiile cu acid hialuronic oferă pe langa volum și structură feței și hiratare, deoarece acidul hialuronic, regăsit și in țesuturile pielii, atrage și mentine apa la nivelul pielii, rolul acesteia fiind de menținere a structurii de colagen a pielii.

În clinica noastra folosim cele mai noi tipuri de fillere de la companii renumite pe plan mondial ca: Juvederm, Teosyal, Vivacy, Regenyal

Toxina botulinică este folosită în scopuri cosmetice de aproximativ 20 de ani . Serotipul A al toxinei botulinice este singura formă disponibilă a toxinei botulinice pentru uz clinic și este folosit pentru netezirea temporară a ridurilor faciale și imbunatatirea aspectului acestora. Toxina botulinică se folosește inclusiv pentru corecția liniilor, cutelor și ridurilor de la nivelul feței, bărbiei, gâtului și pieptului cât și în tratamentul hiperhidrozei(transpirația excesivă).

Din punct de vedere estetic, toxina botulinica poate fi folosita pentru:

  • Netezirea liniilor fine si ridurilor de la nivelul fetei
  • Diminuarea benzilor si ridurilor de la nivelul gatului
  • Imbunatatirea aspectului de barbie dubla sau gusa
  • Ridicarea colturilor gurii
  • Netezirea obrajilor
  • Corectarea zambetului gingival
  • Reducerea cearcanelor

ESTETICA MEDICALA

LIFTING NECHIRURGICAL CU FIRE RESORBABILE

TOXINA BOTULINICA

TRATAMENTUL RIDURILOR DE EXPRESIE CU TOXINA BOTULINICA ETAJ SUPERIOR FATA (3 ZONE)250 EURO
TRATAMENTUL RIDURILOR DE EXPRESIE CU TOXINA BOTULINICA 1 ZONA150 EURO
TRATAMENTUL RIDURILOR DE EXPRESIE CU TOXINA BOTULINICA 2 ZONE200 EURO
TRATAMENTUL HIPERHIDROZEI AXILARE CU TOXINA BOTULINICA225EURO/AXILA

ACID HIALURONIC

TRATAMENT INJECTABIL RIDURI SUPERFICIALE (TEOSYAL)220 EURO/1ML
TRATAMENT INJECTABIL RIDURI PROFUNDE (TEOSYAL)250 EURO/1ML
CONTUR SI VOLUMINIZARE BUZE (REGENYAL LIPS)170 EURO/1ML
CONTUR SI VOLUMINIZARE BUZE (TEOSYAL KISS)200 EURO/1ML
CONTUR SI VOLUMINIZARE BUZE (TEOSYAL RHA 2 CU LIDOCAINA)290 EURO/1ML
TRATAMENT DE REHIDRATARE BUZE120 EURO
VOLUMIZARE POMETI (TEOSYAL)280 EURO/1,2ML
TRATAMENT INJECTABIL CEARCANE (TEOSYAL REDENSITY II)310 EURO/1ML
TRATAMENT INJECTABIL REINTINERIRE MAINI (SUNKOS)80 EURO/1ML
TRATAMENT INJECTABIL REINTINERIRE MAINI (TEOSYAL REDENSITY)90 EURO/1ML

Fă o programare și ai grijă de sănătatea ta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

Apelează
WhatsApp