Pogorevici AMI

Email

amipogorevici@gmail.com

Telefon

0731 347 233

Numele meu este Miherța Anamaria iar în câteva cuvinte doresc să prezint unele  lucruri despre formarea mea profesională dar și amprenta acesteia în viața mea. 

Inițial în Septembrie 2014 am început cursurile de instruire pentru  tehnician terapeut în cadrul Academiei Reflexovital, unde pe parcursul unui an am învățat diverse proceduri în ceea ce privește atât bunăstarea, tratamentul dar și recuperarea unui pacient. Printre tehnicile învățate amintesc: masaj terapeutic (medical), gimnastică de recuperare, reflexoterapie, drenaj limfatic, masaj relaxare, masaj anticelulitic, presopunctura s.a.

In timpul acestui an iubeam și mă regăseam tot mai mult în ceea  ce face-am. Simte-am o chemare în domeniul medical, o parte din mine mă împingea și mă motiva spre aceasta, urmând  mai apoi începând din 2015 cursurile Univ. de Medicină si Farmacie „Victor Babeș” unde am și fost admisă. 

În timpul anilor de studiu îmi găsea-am mereu timp să ajut oameni cu diverse patologii care ave-au nevoie de recuperare. 

Vede-am în fiecare zi rezultatele favorabile contribuției mele, mulțumirea pacientului, dar totodată chemarea și  menirea spre această frumoasă meserie.

Știu că fiecare ne naștem cu un DAR, al meu cu  siguranță este acesta.

Momentan urmez cursurile unui master cu specializarea kinetoprofilaxie și recuperare fizică. 

În continuare doresc ca Dumnezeu să îmi dăruiască o dragoste tot mai mare pentru ceea ce fac, să mă dedic pe deplin, să pun bunăstarea pacientului mai presus de a mea dar în  același timp sa învăț cât mai multe lucruri noi pentru a fii cât mai utilă. 

Vă așteptăm cu drag!

Tag Post :
drenaj limfatic,masaj,masaj terapeutic,medicina alternativa,pogorevici,reflexoterapie,romania,timisoara,tonifiere faciala
Share This :

Postari Recente

Apelează
WhatsApp